Roser Oter
Premi Estela Dona Emprenedora 2015

13/01/2015 a les 20:23

Dones d'Empresa

roseroterEl passat 17 d’abril, la gala de La Nit de l’Empresa va estrenar palmarès amb la nominació de l’Empresa de l’Any. El Gran Premi ADEPG 2015 va reconèixer el càmping Vilanova Park com a model d’excel·lència per la seva trajectòria, el creixement i el reconeixement unànime per part de professionals i la premsa especialitzada del sector, essent considerat com un dels millors complexos turístics de les seves característiques a Europa.

El quadre d’honor dels Premis ADEPG 2015 el composen les empreses Futureco Bioscience (Olèrdola) en la categoria d’Internacionalització; l’empresa Mon Bus (Sant Pere de de Ribes), en la categoria de Comunicació; Entrem-hi (Vilafranca del Penedès), en la categoria de Compromís Social; Afables Social & Human Services(Vilafranca del Penedès) en l’àmbit de l’Ètica i Empresa; Mamba Àudio (Cunit) en l’apartat d’Innovació, i Via Empresa, com a mitjà de comunicació. A més, l’empresa Hitecsa (Vilanova i la Geltrú) va merèixer el Premi Anxanet a les TIC, mentre que Cheap Films obtenia el guardó de Joves d’Empresa i la ceramista vendrellenca Roser Oter mereixia la distinció de Dona Estela Emprenedora, a proposta de Dones d’Empresa.

La Nit dels ducs també va tenir un espai d’homenatge per a Serra Experiència Immobiliària, pel seu 50è aniversari, i pel despatx d’advocats de Josep Anton Vallès, en el seu 25è aniversari.

roseroter_300x300-300x300La Nit de l’Empresa va gaudir d’un espai de privilegi, a la Finca Mas Solers, a Sant Pere de Ribes, amb més de tres-cents assistents, entre ells, el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig; el president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, l’alcalde de Sant Pere de Ribes, Lluís Giralt; el diputat Carles Campuzano i el director general d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom, Xavier López. També hi eren presents els presidents del consells comarcals del Garraf i l’Alt Penedès, els alcaldes i alcaldesses de Canyelles, Cubelles, Cunit, Sitges i Vilanova i la Geltrú, així com regidors de Sant Sadurní d’Anoia i Vilafranca del Penedès.