Dilluns 8 de març – Una científica en temps de pandèmia. Trobada amb Clara Plats

05/03/2021 a les 19:19

Dones

Una científica en temps de pandèmia

Trobada amb Clara Prats

Clara Prats

Aquest any l’acte principal de Dones d’Empresa per al Dia de les Dones és una trobada virtual amb Clara Prats el proper dilluns 8 de març a les 12h amb una ponència de la investigadora que porta per títol “Una científica en temps de pandèmia“.

Clara Prats està llicenciada en Física per la Universitat de Barcelona i és doctora en Física Aplicada i Simulació en Ciències per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Actualment és professora agregada de la UPC, investigadora del grup de Biologia Computacional i Sistemes Complexos de la UPC, i responsable de models computacionals al Centre de Medicina Comparativa i Bioimatge de l’Institut de Recerca en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol (IGTP).

La seva línia de recerca se centra en l’ús de la modelització computacional per a l’estudi de malalties infeccioses, principalment la tuberculosi, però també la malària, la malaltia del Chagas i, els últims mesos, la Covid-19.

Si no et vols perdre aquest acte, fes ja la teva inscripció!

Confirma l’assistència

· Data: dilluns 8 de març
· Hora: 12h
· Lloc: sessió telemàtica
· Ponent: Clara Prats
· Organitza: Dones d’Empresa | FEGP

Per assistir-hi només heu de fer la vostra inscripció i, el mateix dia de l’acte, rebreu l’enllaç al mail que ens proporcioneu per entrar a la sessió.