Taula rodona ”Capital humà, el recurs més important de les empreses”

15/03/2017 a les 14:39

Dones d'Empresa

”Capital humà, el recurs més important de les empreses”

Emmarcada dins la Setmana del Món Laboral que, anualment celebren les Biblioteques de Vilanova i la Geltrú, va tenir lloc el passat 15 de març la taula rodona “El capital humà, el recurs més important de les empreses”. L’alcaldessa, Neus Lloveras, va obrir la taula amb una presentació molt cordial.

IMG_4062 IMG_4060 IMG_4063IMG_4055  IMG_4058

L’escenari va ser la Biblioteca Joan Oliva i Milà, i va comptar amb les ponències de Carme Pérez, experta en processos de selecció de personal, Sonia Ramos, managing partner a TuAlly, i Laura Tornay, directora de recursos humans d’AKO. La moderació de la taula va anar a càrrec d’Elena Trilla, membre del grup impulsor de Dones d’Empresa.

Es va parlar de la importància dels currículums cecs que ja s’estan implantant en alguns països europeus com ara Anglaterra i Alemanya amb èxit. El fet de que no es facin constar ni la fotografia, el nom i cognoms i el país d’origen fa que moltes persones tinguin més oportunitats a l’hora de trobar feina.

La selecció del personal, el feedback entre l’empresa i el candidat van ser eixos principals del debat, així com el de tenir molt en compte la presència a les xarxes socials. Cal ser curosos amb els continguts que compartim i ser conscients que els perfils són observats pels professionals de recursos humans.

L’acte va permetre el coneixement de diferents realitats i una bona oportunitat d’aprendre més eines i recursos de la mà de grans expertes en el tema.