Divendres la primera jornada del Congrés Dones d’Empresa

09/12/2015 a les 13:20

Dones d'Empresa

La jornada de divendres del Primer Congrés Dones d’Empresa ens donarà una visió multidisciplinar de la gestió empresarial actual

El Congrés s’inaugurarà a les 9:15h el divendres 11 de desembre amb la participació de Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, i Ivet Castaño, coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones a Barcelona.

Tot seguit se succeiran les taules de microponències sobre l’àrea de gestió “Què hi ha de nou en matèria fiscal, laboral, jurídic i prevenció de riscos”, amb Dolors Salvany, AGE; Sílvia Piñol, Grup Quatre; Esther Garcia, Assessoria i Serveis jurídics G&M, i Mar López, Preconlab.

En la taula següent, dedicada a l’àrea de Direcció de persones, “El factor humà en les organitzacions més eficients”, hi intervindran Maria Batet, Valors d’Emprendre; Begoña Cartagena, BC Coaching; Griselda Serra, directora de RRHH de Henkel Ibérica, i Carme Pérez i Pons, Consorci de Serveis Empresarials.

Abans de la pausa parlarem de l’Empresària 3.0, amb Laura Santolaria, Adictik; Magali Benítez, Alèxia Herms, Soymimarca, i Alba López, Mar de Textos.

Es debatrà sobre Marketing “Com encertar l’orientació del negoci en una conjuntura canviant, de la mà de Laia Marsal, directora de màrqueting dels Cinemes Full HD (CC Splau) i CEO de Dinàmic Comunicació; amb Juanita Acebedo, Advantage Service; amb Montserrat Palet, CEO Empuls, i Judith Badia, professora de Màrqueting Estratègic (UPF).

La ponència central de divendres Dona – Empresa – Economia anirà a càrrec de Pilar Conesa, fundadora i CEO d’Anteverti i directora del Congrés Smart City Expo World Congress.

Havent dinat, coneixerem les experiències d’empresàries tant reconegudes a Catalunya com Sol Picó, ballarina i coreògrafa; Immaculada Amat, codirectora general d’Amat Immobiliaris; Andrea Carandell, CEO Novatilu; i Eva Rosell, Global Product Manager d’Activitats a Atrapalo.com.