Innovació i tendències, les claus del 4t Congrés de Dones d’Empresa

23/10/2018 a les 16:38

admin

Aquest proper divendres 26 d’octubre, a l’auditori de Neàpolis, a Vilanova i la Geltrú, s’emplaçarà el 4t Congrés de Dones d’Empresa. Hi participaran prop d’un centenar i mig de congressistes d’arreu del Gran Penedès i de la resta del país. El programa reuneix una trentena de ponents que donaran contingut a diferents taules monogràfiques. 

La jornada es proposa de manera intensiva, amb sessions de matí i tarda i dinar inclòs.

L’obertura del Congrés, divendres 26 d’octubre, comptarà amb la intervenció de Núria Balada, presidenta de l’Institut Català de les Dones. Tot seguit, el guió de ponències abordarà les tendències pel que fa a la direcció de persones i es completarà amb una sessió d’actualització en la què es parlarà de les novetats laborals i fiscals, finançament alternatiu i responsabilitat social.

La ponència magna la farà Sandra Arévalo, fundadora de Talent Revolution, una societat en la qual exerceix dues de les seves passions: la inversió com a business angel en startups en fase llavor i la incubació dels seus propis projectes d’emprenedoria, el primer fruit és Wisar. Aquesta és una startup que s’enfoca en promoure esquemes de treball flexible que permeten assolir un millor equilibri entre el desenvolupament professional i les prioritats personals i familiars. A més, Sandra és sòcia fundadora de SITL Capital SL, un vehicle d’inversió constituït juntament amb 27 dels seus companys d’estudis a ESADE que aposta per l’emprenedoria en fases inicials. Sandra es va formar en Enginyeria Mecànica a Colòmbia, va estudiar un Màster en Enginyeria de Producció a Alemanya i va obtenir el 2016 un Executive MBA a ESADE.

A l’hora de dinar, el mateix divendres, el col·lectiu Dones d’Empresa s’ha decantat per un format que afavoreixi la interrelació, a peu dret i de manera distesa. Després, la sessió de tarda es dedicarà a l’entorn digital aplicat a les empreses on es tractaran la ciberseguretat i també el blockchain i finalitzarà amb una taula d’experiències a càrrec de reconegudes emprenedores.

Podeu consultar amb detall tot el programa a l’enllaç.

El 4t Congrés de Dones d’Empresa rep el patrocini de The British School of Barcelona, Caixabank, CETIVG, Coral Transports & Stocks, Dolce Sitges, Nouclima i Vilamòbil.

En l’apartat de col·laboració hi són Coca-cola, Hotel Fonda Neus, La Granja, Mas Bertran, Patates Piqué, Servihostel, Vallformosa, Vilanova Cafès i Vilarnau. En l’àmbit institucional el 4t Congrés de Dones d’Empresa  rep el suport de la FEGP, l’Institut Català de les Dones i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

És un acte obert a tothom. La inscripció és de 65 € (Dones d’Empresa i FEGP, 50 €); inclou l’assistència a les diferents ponències i al dinar de treball previst per divendres. El telèfon d’informació és el 902 106 700; com també l’adreça electrònica, info@donesdempresa.cat.