IV Congrés de Dones d’Empresa
Més d’un centenar de mirades

30/10/2018 a les 10:17

admin

_MG_5793 _MG_5723 _MG_5796Més d’un centenar de congressistes, dones i homes d’empresa, van participar en la quarta edició del Congrés de Dones d’Empresa que portava per lema “L’empresa amb una mirada diferent”.

L’edició 2018 consolida el format proposat pel col·lectiu femení de la FEGP en el qual es conjuguen a la perfecció quatre elements: empresa, avantguarda, contactes i dona.

L’obertura del Congrés, divendres 26 d’octubre, comptava amb la intervenció de Núria Balada, presidenta de l’Institut Català de les Dones, ens que dóna suport incondicional des de la primera edició d’aquest acte anual, de la mateixa manera que l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Federació Empresarial del Gran Penedès.

En el guió s’hi van escoltar microponències al voltant de les novetats fiscals i financeres però també tendències en direcció de persones i rendiment d’equips. Abans del dinar de treball, Sandra Arévalo, reconeguda emprenedora internacional, va explicar com s’ho ha fet per convertir els reptes en oportunitats i per exposar la seva experiència personal a l’auditori.

Tot just en iniciar la tarda tocava el torn de parlar de tendències en digitalització, com ara blockchain, realitat virtual i ciberseguretat, per acabar amb la taula d’experiències amb personatges tan rellevants com Imma Ratera (CSIC), Cristina Mercader (empresària), Isabel Corella (Triem) i Ana Rodríguez (Institut Català d’Oncologia).

Podeu veure la memòria gràfica a l’enllaç https://flic.kr/s/aHsmpYTSqj

El 4t Congrés de Dones d’Empresa ha comptat amb el patrocini de The British School of Barcelona, Caixabank, CETIVG, Coral Transports & Stocks, Dolce Sitges, Nouclima i Vilamòbil.

En l’apartat de col·laboració hi han estat presents Coca-cola, Hotel Fonda Neus, La Granja, Mas Bertran, Patates Piqué, Servihostel, Vallformosa, Vilanova Cafès i Vilarnau. En l’àmbit institucional el 4t Congrés de Dones d’Empresa comptava amb el suport de la FEGP, l’Institut Català de les Dones i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.