Ja han confirmat assistència al 2n Congrés de Dones d’Empresa…

27/10/2016 a les 08:09

admin

imatge16
Reserveu els propers 18 i 19 de novembre perquè tindrà lloc la 2a edició del Congrés de Dones d’Empresa, a l’Auditori de l’Edifici Neàpolis, a Vilanova i la Geltrú.

El Congrés de Dones d’Empresa vol ser un referent en l’àmbit congressual empresarial a Catalunya amb una peculiaritat que el fa diferent de qualsevol altre, les ponències són composades només per dones, líders en la seva àrea. No es té constància que hi hagi un esdeveniment que uneixi els cinc elements principals d’aquest: dona-empresa-avantguarda-xarxa-experiències.

Un dels objectius d’aquest esdeveniment és la posada al dia de les matèries que envolten l’empresa: des de temes més de gestió, laboral, prevenció de riscos o fiscalitat, fins a màrqueting, recursos humans, finançament o tendències. Enguany també es vol abordar la conciliació i igualtat entre homes i dones. L’altre, donar visibilitat al talent femení.

En els propers dies es preveu tancar el programa complet, però ja es pot avançar la particiació de Victòria Camps, en la ponència central del divendres; i dones destacades com són Teresa Baró (Comunicació), Mireia Ranera (Incipy), Gemma Cernuda (EllasDeciden by Peix&Co), Mar Alarcón (Social Car), Laia Cardona (Cyberclick), Núria Soler (Alter Ego), Esther Sánchez (Iniciativa per la Reforma horària i Flexngate Automotive Ibérica), Xènia Alonso (Barcelonette), Cristina Giner (Danone), Alícia Moriana, (Mossos d’Esquadra), Aurora Navarro (Banc de Sang i Teixits de Catalunya), Roser Marcé (dissenyadora de moda) o Cristina Justicia (Suez Water Spain).

És un acte obert a tothom, prèvia confirmació d’assistència. Places limitades.

Reserveu la vostra plaça

Col·laboradors

St. Joaquín, n º 54, Vilanova i la Geltrú (Barcelona). T. 93 814 32 24 Fax 93 893 65 48 info@codmarsl.com http://www.codmarsl.com/index.php
elenatrlla
LOGO ESCOLA OK
silvia domènech

 

 

 

Amb el suport de

icd
  
Imprimir 
Eix Diari Dones d'empresa