«L’enginy (in)visible» al Sopar de Dones d’Empresa

09/03/2018 a les 14:10

admin

Es tracta d’una exposició itinerant sobre la representació de la dona en el món de la tecnologia en el passat, el present i el futur que es podrà visitar just a la benvinguda, mentre prenem una copa de cava a l’Atri de l’Hotel Melià Sitges.

nsalanAmb la voluntat de donar visibilitat a les dones que, per un motiu o un altre, han sigut i són rellevants en el món de la tecnologia, Dones d’Empresa de la mà de Núria Salan, professora a l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa, de la UPC, i presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia porten aquesta exposició al nostre territori en motiu del desè aniversari de Dones d’Empresa.

L’exposició mostra quins han estat els antecedents, la lluita i els reptes a què s’han enfrontat les dones al llarg de l’evolució tecnològica i ho compara amb la situació actual. Avui, la representació femenina en les enginyeries i les carreres tècniques s’estima que està al voltant del 30%. Aquesta proporció és baixa, però la presència de la dona encara és menor en càrrecs de responsabilitat del sector, com ara en la direcció d’empreses, societats tecnològiques o centres de recerca i desenvolupament.

L’exposició ha estat promoguda per representants de la UPC, UVic, Societat Catalana de Tecnologia i HP, basada en un treball de recerca de diferents investigadores de la UPC i l’impuls de Núria Salán.

De mica en mica es van desvetllant les sorpreses que composaran el guió del sopar del 10è aniversari de Dones d’Empresa de la FEGP; entre elles, la seva participació com a ponent experiencial de la reconeguda advocada Magda Oranich, i l’actuació musical d’Obmud.

Per assistir a l’acte, obert a tothom, homes i dones, cal inscriure’s prèviament al 902 106 700 o bé a www.donesdempresa.cat

Agenda
· Data: divendres 16 de març, a partir de les 20h
· Lloc: Hotel Melià · Sitges
· Inscripcions: FEGP i Dones d’Empresa 35 € | Altres 50 €
· Amb la col·laboració de Marga Serra i Maite Gomà

Per assistir a l’acte, obert a tothom, homes i dones, cal inscriure’s prèviament al 902 106 700 o bé a  www.donesdempresa.cat

 

· Spònsors:

cosmonou aplazas vilamobil

· Col·laboren

amare  eix  jantolin merce torreblanca  monverd

· Suport institucional      · Sponsorship                   · Producció

fegp  covenant  cse