Premi Estela 2011

01/04/2011 a les 12:44

Dones d'Empresa

0

Lídia Rodríguez, Acasa serveis d’atenció a domilici, va ser la guardonada amb el 1r Premi Estela Dona Emprenedora

En el marc de la Nit de l’Empresa, l’acte més important del calendari de l’ADEG, que va tenir lloc el 29 d’abril de 2011, Dones d’Empresa va fer el lliurament del 1r Premi Dona Emprenedora.

Carlota Roset, membre del comitè d’organització de Dones d’Empresa va ser l’encarregada de lliurar l’estatua que acredita Lídia Rodríguez com a guanyadora d’aquest primer certamen.

El col·lectiu que aplegava en aquell moment 450 dones emprenedores, empresàries, executives i directives del Penedès i el Garraf va convocar aquest guardó per primera vegada, el 2011, amb la voluntat de reconèixer l’actitud emprenedora, l’esforç, la creativitat, l’originalitat, el talent i la constància de l’activitat de les dones en l’empresa. Era una convocatòria oberta, en la qual han participat més més 20 candidates al guardó en la seva primera edició.

La iniciativa va rebre el suport econòmic de l’Hotel Estela Barcelona, l’Hotel de l’Art a Sitges i el guardó és una peça exclusivament dissenyada per a l’ocasió de mans de Josep Puigmartí.

premi estela premi estela premi estela

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *