Trobada anual d’empresàries i directives

23/03/2017 a les 19:24

admin

0154 (1)

Cada mes de març té lloc la Trobada de Dones Empresàries i Emprenedores del Penedès Garraf itinerantment a diferents restaurants del terrirori, des de l’any 2008.

El guió de l’acte d’aniversari sempre compta amb ponències de rellevància per la seva trajectòria empresarial o seu càrrec de representació pública.

En el decurs dels 6 anys de Dones d’Empresa hem conegut perfils tant destacats com diversos: Rosa Maria Gubianes, inspectora en Cap de la Comisaria de Mossos d’Esquadra del Garraf; Queta Domènech, directora general de Masia Vallformosa; Rosa Andreu, actriu; Dolors Novell, directora de màrqueting de Cafès Novell; Maria Elena de Felipe, presidenta de l’Afaemme i Fepime; Judith Colell, directora de cinema; Teresa Baró, experta en comunicació; Laura Roigé, presidenta de l’ADEE; Mireia Torres, directora de màrqueting de Miguel Torres; Belén Cabanes, ballarina dansa espanyola contemporània, Mila Arcarons, diputada al Parlament per PSC; Marta Llorens, disputada al Parlament per CiU; Julia Fernández, presidenta de l’Asociación de mujeres profesionales y empresarias de Guipuzcoa; Mar Serna, consellera de Treball de la Generalitat de Catalunya; Marimar Torres, propietària de Marimar State de la firma Miguel Torres; Cristina Manresa, comissària dels Mossos d’Esquadra; Anna Barrachina, actriu; Núria Valls, actriu; Núria Basi, presidenta d’Armand Basi i Lacoste; Pilarín Bayès, dibuixant i ninotaire catalana; Astrid Barqué, de l’empresa Vitampleni,  Carlota Pi, de Holaluz.com; Neus Munté, consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya; Teresa Ma Pitarch, presidenta de l’Institut Català de les Dones; i Immaculada Amat, directora general de l’empresa Amat Immobiliaris.

Aquest 2017, ha tingut lloc la 10a Trobada de Dones d’Empresa i va comptar amb les ponències experiencials de Carmen Mur, sòcia i fundadora de Mur&Martí i també d’Impulsió de Negocis, i Candela Calle, directora gerent de l’Institut Català de la Salut i de l’Institut Català l’Oncologia.

El Premi Dones d’Empresa

0127El col·lectiu de l’ADEPG va convocar per primera vegada aquesta distinció l’any 2012 reconeixent la feina a la Sra. Masó de Càrniques Masó; després va ser Pilar Ballesteros, del Restaurant La Cucanya, Montse Vila, de l’Eix Diari; Mercè Forasté, de Mercè Pastissers; i, tot just fa un any, Ramona Torner, de Deixalles i Transports A. Plazas.

Aquest 2017, l’experta en comunicació i llenguatge no verbal, Teresa Baró, ha estat guardonada amb el premi a la trajectòria que cada any lliura Dones d’Empresa en la seva celebració anual.

 

 

Col·laboradors

St. Joaquín, n º 54, Vilanova i la Geltrú (Barcelona). T. 93 814 32 24 Fax 93 893 65 48 info@codmarsl.com http://www.codmarsl.com/index.php
elenatrlla
LOGO ESCOLA OK
silvia domènech

 

 

 

Amb el suport de

icd
  
Imprimir 
Eix Diari Dones d'empresa