13/03/15
8a Trobada anual de Dones d’Empresa

22/11/2014 a les 12:38

Dones d'Empresa

Divendres 13 de març · Hotel Estela, Sitges

Dones d’Empresa prepara la seva trobada anual

140314

El col·lectiu, vinculat a l’ADEG, està treballant en el guió de la trobada anual de Dones Empresàries, Directives, Emprenedores i Executives del Penedès i el Garraf. Enguany, l’escenari serà l’Hotel Estela, a Sitges. Enguany, l’acte serà conduït per la periodista gelidenca Carla Sanmartín.

Ponències confirmades

carlotaCarlota Pi, Enginyera Industrial (ESTEIB- UPC) i EMBA a IESE. Va treballar a Alemanya i als Estats Units en diferents graons de la cadena de valor de l’electricitat: des de la generació fins a la comercialització (RWE). Professora de la Universitat de Barcelona sobre mercats energètics. El novembre de 2010, juntament amb Oriol Vila i Ferran Nogué funden HolaLuz.com

@CarlotaPiAmoros

 

 

astridAstrid Barqué, Diplomada en Educació Física i Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat Ramon Llull. Postgraduada en Educació Familiar i Matrimoni per la Universitat Internacional de Catalunya. Professora de la Universitat de Vic en el postgrau d’equitació terapèutica i a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Uneix les seves dues passions, la cuina i l’esport, en un projecte professional propi anomenat Vitam Pleni on a més d’alimentació desenvolupa altres projectes relacionats amb l’esport i la qualitat de vida.

@astridbarque

 

 

Es trobaran un centenar de persones amb ganes de fer negoci i conèixer experiències. Com cada any, l’acte és obert a la vostra col·laboració i aportació de gadgets i regals a les participants. Si la vostra empresa té interès en regalar algun tipus de material a les assistents, només cal que us poseu en contacte amb l’organització enviant un email a info@donesdempresa.cat o bé trucant al 902 106 700.

Agenda

· Data: divendres 13 de març, a partir de les 20h
· Lloc: Hotel Estela, Sitges
· Inscripció: 40 € (IVA inclòs)
· Amb el patrocini de

150313_patrocini
· Amb la col·laboració de

 

150313_colaboradors