18 i 19 de novembre · Neàpolis, Vilanova i la Geltrú
150 dones participants al 2n Congrés de Dones d’Empresa

16/11/2016 a les 10:48

Dones d'Empresa

imatge16

Cinquanta ponents composaran les set taules de treball on es debatran les novetats i tendències en clau femenina.

Dues ponències marc arrodoniran la segona edició del Congrés de Dones d’Empresa que acollirà més de 150 participants.

 

Aquest divendres s’inaugurarà una nova edició de l’únic congrés al món que on totes les ponències les exposen dones líders en el seu àmbit i a més en clau d’avantguarda empresarial.

Què hi ha de nou en matèria fiscal, laboral, jurídica i prevenció de riscos penals; tendències en recursos humans, estratègia empresarial, comunicació i big data i noves tecnologies seran les temàtiques centrals d’enguany. A més, el Congrés culminarà amb una taula que debatrà temes de la dona directiva i el repte de la conciliació.

Dones expertes de reconeixement europeu seran les encarregades de portar a terme els continguts que podeu consultar amb detall a l’enllaç  http://donesdempresa.cat/2ncongres/congres16x.html

És un acte obert a tothom. La inscripció és de 80 € (Dones d’Empresa i ADEPG, 60 €); inclou l’assistència a les diferents ponències i al dinar de treball previst per divendres. El telèfon d’informació és el 902 106 700; com també l’adreça electrònica, info@donesdempresa.cat

El 2n Congrés de Dones d’Empresa rep el patrocini de Cultiz Salut Dental, Richmond, Vilamòbil, l’esponsorització d’Agrupació, Bella Bianca, CETIVG, Hotel Dolce, Iluson, Nouclima, Reciclatges González, Sínoca i Venca. En l’apartat de col·laboració de BCN Rent a Car, Covenant, Hotel Fonda Neus, Mi&Cu Gourmet, Nabrisa, La Granja, Simpàtic, Torres, Vilanova Cafès i Vilarnau. En l’àmbit institucional rep el suport de l’ADEPG, Institut Català de les Dones i Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.