3r Aniversari Dones d’Empresa

11/03/2011 a les 15:12

Dones d'Empresa

0

Com ja és tradicional per aquesta època et volem fer partícip de l’acte d’aniversari que commemora la nostra entitat. Enguany, Dones d’Empresa celebra 3 anys al costat de les empresàries, emprenedores i directives de les comarques del Penedès i el Garraf.

Dones d’Empresa neixia ara fa tres anys de la mà de l’ADEG i de la iniciativa d’unes quantes dones vinculades al món empresarial que tenien inquietuds que volien compartir amb la resta d’empresàries i directives del territori. Avui, sou més de 440 dones vinculades a la nostra entitat, per tant, 440 possibles clientes o proveïdores, 4420 experiències per conèixer i enriquir-nos.

La 4a trobada de Dones d’Empresa tindrà lloc divendres 11 de març a les 20h en un entorn prou emblemàtic com és Mas Rabell, enmig de les vinyes de la reconeguda firma vinícola Torres.

L’acte, que conduirà Imma Pulido, periodista especialitzada en el món del vi, comptarà amb un tast de vins del repertori de Marimar State i tindrem l’oportunitat de conèixer un perfil d’emprenedora ben rellevant com és el de Marimar TorresBelén Cabanes tancarà la vetllada explicant-nos la seva experiència dins el món de l’espectacle.

L’organització ha previst un desplaçament conjunt per les persones que ho sol·liciteu amb antel·lació. Podeu disposar del transport en autobús, amb un cost addicional de 10 euros per persona (des de Vilanova) i de 5 euros per persona (des de Vilafranca). L’autobús sortirà des de l’estació de Renfe de Vilanova i la Geltrú a les 19h10 i des de l’estació d’autobusos de Vilafranca a les 19h45. Es preveu un mínim de 20 reserves per tal de garantir el servei.

3r aniversari dones d'empresa 3r aniversari dones d'empresa 3r aniversari dones d'empresa 3r aniversari dones d'empresa 3r aniversari dones d'empresa_ Belen Cabanas 3r aniversari dones d'empresa 3r aniversari dones d'empresa 3r aniversari dones d'empresa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *