Innovació i tecnologia al 3r Congrés de Dones d’Empresa

08/10/2017 a les 07:09

Dones d'Empresa

El programa del 3r Congrés de Dones d’Empresa reunirà una trentena de ponències, a càrrec d’expertes en diferents àrees operatives i estratègiques de l’empresa. La convenció tindrà lloc a l’auditori de Neàpolis, a Vilanova i la Geltrú.

L’obertura del Congrés, divendres 21 d’octubre, comptarà amb la intervenció de Mireia Mata, directora general d’Igualtat de la Generalitat de Catalunya. Tot seguit, el guió de ponències abordarà les tendències pel que fa a la direcció de persones. El matí es completarà amb una sessió d’actualització en la què es parlarà de la nova llei d’autònoms, novetats laborals, finançament alternatiu i responsabilitat social.

A l’hora de dinar, el mateix divendres, el col·lectiu Dones d’Empresa s’ha decantat per un format que afavoreixi la interrelació, a peu dret i de manera distesa. Després, la sessió de tarda es dedicarà a la cultura innovadora a l’empresa i finalitzarà amb una taula d’experiències a càrrec de reconegudes dirigents empresarials i institucionals.

rllopis

Colofó tecnològic a càrrec de Regina Llopis

Pel matí del dissabte 22 d’octubre, una de les novetats serà el taller de creativitat, dirigit per la professora Olga Turró. Continuarà una taula multitemàtica en la què es parlarà de Chatbots, Coolhunting, economia blava i el màrqueting de la “generació Z”. La ponència magna tindrà com a ponent Regina Llopis, doctora en matemàtiques aplicades, creadora i gerent d’AIA (Aplicaciones en Informática Avanzada) a ESADE Creàpolis i, recentment, Premi Ada Byron a la Dona Tecnòloga 2017.

Reservar plaça