Candela Calle, directora gerent de l’Institut Català de la Salut i de l’ICO, participarà a la trobada anual de Dones d’Empresa

09/03/2017 a les 12:58

Dones d'Empresa

ccalleAquest divendres, 10 de març, Dones d’Empresa convoca totes les empresàries i directives del Penedès i el Garraf a la seva trobada anual, l’esdeveniment empresarial femení més important del Gran Penedès.

Candela Calle és directora de l’Institut Català d’Oncologia des de 2010 i, just ara fa un any, també està al capdavant de l’Institut Català de la Salut, màxim organisme públic sanitari català amb més de 38.000 professionals.

Dones d’Empresa acaba de rebre la confirmació de la participació de Candela Calle a la seva trobada anual que farà una de les ponències experiencials juntament amb Carmen Mur, sòcia i fundadora de Mur&Martí i també d’Impulsió de Negocis.

Llicenciada en Medicina i diplomada en Alta Direcció d’Empreses, Candela Calle és membre de diversos patronats i comissions, i professora i membre de la Comissió Docent del Màster en Gestió Sanitària de UIC Barcelona. Al llarg de la seva trajectòria professional ha estat directora de l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, sotsdirectora de gestió clínica i mèdica de l’Hospital Sant Pau i directora executiva dels serveis sociosanitaris de la Corporació Sanitària Parc Taulí, entre altres càrrecs.

A la cita també hi participaran representants polítics i institucionals, com ara la ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Dolors Montserrat, entre altres.

L’acte estarà conduït per la periodista Marta Pérez, locutora d’Onda Cero, i comptarà amb l’actuació de Marta Escudé, cantant i actriu. A la sobretaula es farà lliurament del Premi Dones d’Empresa, que tots els anys reconeix una trajectòria empresarial remarcable.

La trobada compta amb el suport de Deixalles i Transports A. Plazas, Bella Bianca, Gràfiques Ferpala, Richmond, Ringana i Vilamòbil. La producció va a càrrec del Consorci de Serveis Empresarials de l’ADEPG, amb la col·laboració d’Adatikur, Covenant, Eix Diari i Monverd.

Dones d’Empresa és un col·lectiu vinculat a l’ADEPG que compta amb prop de 650 empresàries i directives vinculades. És el moviment associatiu femení més rellevant del Penedès i el Garraf.

Per assistir a l’acte, obert a tothom, cal inscriure’s al 902 106 700.