Carme Ruscalleda, la genialitat d’una xef

17/06/2016 a les 10:45

Dones d'Empresa

dones dempresa. Carme Roscalleda

El passat Dilluns dia 13 de juny  el Consell Comarcal del Garraf va acollir una nova sessió del cicle Espai Dona, que organitza el col·lectiu Dones d’empresa, i que va tenir com a protagonista  a una de les més importants xef del nostre país: Carme Roscalleda

L’ auditori va estar ple de gom a gom de dones empresàries en general, però també d’ empresaris i de representants institucionals que no es van voler perdre el que la xef havia d’explicar .

Si alguna conclusió es va poder extreure de l’esdeveniment  és que Carme Roscalleda és una de les grans en el seu sector per  la seva gran capacitat i no per una casualitat. Darrere dels seus èxits hi ha molta CONSTÀNCIA, PASSIÓ, CURIOSITAT PER CONÈIXER COSES NOVES, DISCIPLINA, EXCEL·LÈNCIA

Segons va explicar Carme Roscalleda, el treball i l’esforç el va conèixer ja des de petita ajudant sempre a la cuina a la seva mare.

Sempre ha fet el que més li agradava. Va descobrir una gran motivació  ja  des de petita i sempre va ser àvida en intentar saber més sobre allò que tenia entre mans. Primer coneixent bé la matèria amb la qual tractava i després coneixent les tècniques per treure el màxim rendiment al material amb el qual treballava.

Mai li va importar treballar moltes hores perquè el resultat bé pagava la pena. Sabia el que volia aconseguir i es marcava sempre un camí.

L’excel·lència i les ganes d’innovar a la cuina també és una característica de la seva feina i ho va posar de manifest en mostrar a través de diapositives, com tracten els aliment i com elaboren els seus plats.

Ficar passió en el que fas, creure-t’ho i lluitar per tirar-ho endavant és una de les claus de la seva feina diària.

BeFunky Collageii