Convocatòria oberta
7è Premi Estela Dona Emprenedora

03/02/2017 a les 11:24

Dones d'Empresa

Convocatòria oberta
7è Premi Estela Dona Emprenedora

premiestela

En el marc de la Nit de l’Empresa, l’acte més important del calendari de l’ADEPG, que tindrà lloc divendres 28 d’abril, Dones d’Empresa tindrà un espai destacat amb el lliurament del 7è Premi Estela Dona Emprenedora.

El col·lectiu que aplega les dones emprenedores, empresàries, executives i directives del Penedès i el Garraf convoca aquest guardó amb la voluntat de reconèixer l’actitud emprenedora, l’esforç, la creativitat, l’originalitat, el talent i la constància de l’activitat de les dones en l’empresa.

Es tracta d’una convocatòria oberta, per tant totes les dones que penseu que sou mereixedores d’aquest guardó podeu omplir el el formulari de candidatura a l’enllaç www.adepg.cat/premis.

El termini de presentació de candidatures finalitza el divendres 24 de febrer. Les candidatures presentades, així com el nom de l’empresa que les proposi, rebran un tractament confidencial. Més endavant, el Jurat demanarà a les candidates proposades que argumentin o acreditin els mèrits de la candidatura i aquestes disposaran d’un nou termini per al lliurament d’escrits, documentació gràfica, digital, audiovisual…

Les deliberacions del Jurat, composat per representants de diferents sectors d’activitat empresarial, es faran a partir de tota la documentació aportada per les empreses candidates, per la qual cosa es recomana una presentació acurada i una bona argumentació. El veredicte del Jurat del Premi Estela Dona Emprenedora es donarà a conèixer en el decurs de La Nit de l’Empresa, el divendres 28 d’abril.

El Premi Estela Dona Emprenedora rep el suport econòmic, des de la seva primera edició, de l’Hotel Estela Barcelona, l’Hotel de l’Art a Sitges i el guardó és una peça exclusivament dissenyada per a l’ocasió de mans de Josep Puigmartí.