Creix el paper de les dones catalanes com a decisores en la nova economia

22/11/2016 a les 11:34

Dones d'Empresa

congres_dv_t_gestio congres_dv_t_experiencies2 congres_dv_t_experiencies congres_ds_t_comunicacio

Dones d’Empresa acaba de celebrar el seu 2n Congrés, amb la participació de més de 150 empresàries i directives i amb ponències que han suscitat el debat però que sobretot han posat en evidència el creixent paper de les directives catalanes en la nova economia.

La globalitat i l’economia digital han deixat de ser un repte i han esdevingut el pal de paller de la nova empresa. Aquest nou paradigma arriba de la mà de dones que participen ostensiblement en la governança de la política i les economies europea i mundial i que progressivament copen els llocs decisors en els consells d’administració de les empreses.

A Catalunya, ningú no qüestiona el nivell acadèmic i el currículum professional de les empresàries i directives. La seva presència al pom de dalt dels organigrames corporatius és el resultat de la perseverança. Tot apunta que la dona s’està acoblant més i millor a la revolució digital i que la seva influència en el món dels negocis i la política serà creixent durant les dues properes dècades.

Aquestes reflexions han nodrit el capítol de valoracions del 2n Congrés de Dones d’Empresa, que ha tingut lloc els dies 18 i 19 de novembre, a l’auditori de Neàpolis, a Vilanova i la Geltrú.

El 2n Congrés de Dones d’Empresa ha rebut el suport de marques com Cultiz Salut Dental, Richmond, Vilamòbil, l’esponsorització d’Agrupació, Bella Bianca, CETIVG, Hotel Dolce, Iluson, Nouclima, Reciclatges González, Sínoca i Venca. En l’apartat de col·laboració de BCN Rent a Car, Covenant, Hotel Fonda Neus, Nabrisa, La Granja, Simpàtic, Vilanova Cafès i Vilarnau. En l’àmbit institucional rep el suport de l’ADEPG, Institut Català de les Dones i Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.