Demà, una nova jornada del Business Executiva XXI · “Gestió del talent i relacions laborals” (1a part)

06/11/2013 a les 09:03

Dones d'Empresa

0

Dos no es barallen si un no vol, aquest és el títol de les properes dues sessions del cicle Business Executiva XXI, organitzat pel col·lectiu de l’ADEG, Dones d’Empresa. L’acció formativa es desenvoluparà en dues parts; la primera, dijous 7 de novembre, i la segona, dijous 21 de novembre, sempre de 9h a 14h, a l’Hotel Estela de Sitges, l’Hotel de l’Art.

Per a cadascuna de les dues sessions, es pot optar per la inscripció amb dinar inclòs, amb un tiquet de 45 € per a les membres de Dones d’Empresa i 55 € per a les no associades. També es pot fer la inscripció senzilla, sense dinar, per import de 25 € i 35 €, respectivament, per a sòcies i no sòcies del col·lectiu. Cal fer la inscripció amb prou antelació. Les persones que s’inscriguin a les dues jornades i treballin en Règim General, podem bonificar part de l’import del curs a través de la Fundació Tripartita (consulteu els detalls al 902 106 700).

El cicle Business Executiva XXI rep el patrocini de BBVA i la Diputació de Barcelona, així com la col·laboració de l’Institut Català de la Dona i Node Garraf.

Amb el patrocini de

BBVA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *