Dijous 30 d’octubre
Comunicació eficaç
Business Executiva XXI · 2a Sessió

01/09/2014 a les 15:00

Dones d'Empresa

Comunicació eficaç

elisasalvadorL’objectiu és millorar la comunicació de les persones, dels equips professionals i de les organitzacions, per tal que s’assoleixin les fites marcades mitjançant el desenvolupament de les habilitats de les persones i de les tècniques més efectives de comunicació verbal i no verbal.

Per a la immensa majoria de les empreses, petites o grans, és clar que una comunicació efectiva i regular pot tenir un impacte directe i positiu sobre els resultats finals, especialment amb l’obertura de noves oportunitats de negoci. En l’era multimèdia és tant important conèixer i apreciar els diferents sistemes de comunicació, des dels més tradicionals (conversa parlada) fins als més moderns (facebook, whatsapp, …).

Impartició : Elisa Salvador, experta en transmissió de coneixements en habilitats directives a AULA.

 1. Les bases de la comunicació interpersonal
 2. Em costa comunicar-me amb els altres :
  1. Els nervis
  2. Els coneixements
  3. Altres
 3. La coherència del missatge :
  1. Verbal
  2. Corporal
  3. Escrit
 4. La flexibilitat davant del receptor :
  1. Comunicació interna (personal, directius, accionistes …)
  2. Comunicació externa (clients, proveïdors, premsa …)
 5. Comunicació multimèdia


> Impartició: 
Elisa Salvador, Diplomada en Ciències Empresarials, llicenciada en Econòmiques i Máster en Gestió d’Empreses (UB). Ha estat cap d’Administració i Finances a empreses multinacionals. Administradora de Formació i Empresa (assesorament i formació) i professora universitària.


Horari: 
de 9h a 16h

Lloc d’impartició: Restaurant La Cucanya, Vilanova i la Geltrú

 

Preus

Matrícula / sessió
Sòcies de Dones i ADEG                  55 € (formació i dinar) · Només formació 40 €
No sòcies                                             75 € (formació i dinar) · Només formació 60 €

Inscripcions

Per tal de poder fer la reserva de la plaça, caldrà fer efectiu el pagament, amb mínim quatre dies d’antelació, al núm. de compte (Banc Sabadell) 0081 0050 11 0001189122. Cal indicar al concepte de la transferència: Dones d’Empresa · BEXXI i el vostre nom i el nom de l’empresa. Per fer la preinscripció podeu enviar un email ainfo@donesdempresa.cat o bé trucar al 902 106 700.

Molt importat: Les persones en Règim General que cursin la jornada completa jornades poden demanar la Bonificació a través de la Fundació Tripartita. Demaneu més informació al 902 106 700.

Amb el suport de

colaboracio_bexxi_executiva