Nexes de Dones

22/09/2016 a les 11:48

Dones d'Empresa

Una trentena de Dones participen a la trobada al CIC La Fassina

img_7072p img_7091p img_0774

 

La sessió coorganitzada entre Nexes i Dones d’Empresa va tenir lloc dijous, 22 de setembre.

Maria Rosell, alcaldessa de Sant Sadurní i diputada al Parlament de Catalunya, va obrir l’acte animant el col·lectiu de Dones d’Empresa de l’ADEPG a continuar treballant enèrgicament  per fomentar la presència i visibilitat de les dones i defensar la igualtat d’oportunitats en l’accés als llocs de direcció. També van participar en l’obertura Anna Cols, vicepresidenta de l’ADEPG i Conxi Martínez, representant de Dones d’Empresa.

La sessió es composava de dues parts: primer, la reconeguda comunicadora i entrenadora d’emprenedors, Maria Batet, va explicar com aprofitar un minut per preparar les presentacions efectives. Tot seguit, les assistents van poder portar a la pràctica els coneixements adquirits demostrant la utilitat d’aquesta tècnica comercial en la modalitat d’speed networking. Aquestes presentacions permeten un major nombre de contactes en menys temps.

Aquesta trobada  pretén ser un punt de partida a diferents formes de futures col·laboracions entre Nexes i el col·lectiu Dones d’Empresa de l’ADEPG.

L’acte comptava amb el suport institucional de l’ADEPG, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia