Divendres 10 de març de 2017
10a Trobada de dones empresàries, emprenedores, executives i directives del Penedès i el Garraf

15/02/2017 a les 16:10

Dones d'Empresa

10a Trobada de dones empresàries, emprenedores, executives i directives del Penedès i el Garraf

Reserveu el proper 10 de març a les agendes perquè tindrà lloc la 10a Trobada anual de Dones d’Empresa del Penedès Garraf.

Dolors Montserrat, ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, ha confirmat la seva participació.

Ponència experiencial: Carmen Mur, directora d’Impulsió de Negocis

Marta Pérez, locutora d’Onda Cero, serà la conductora de l’acte en el qual també es farà lliurament del reconeixement a la trajectòria Premi Dones d’Empresa. I comptarà amb l’actuació de Marta Escudé, cantant i actriu.

En l’acte es trobaran un centenar de persones amb ganes de fer negoci i conèixer experiències. De ben segur que en traureu bon profit.

Ens acompanyeu?

Com cada any, l’acte és obert a la vostra col·laboració i aportació de gadgets i regals per als participants alpack de benvinguda. Si la vostra empresa té interès en regalar algun tipus de material als assistents, només cal que us poseu en contacte amb l’organització enviant un email a info@donesdempresa.cat o bé trucant al 902 106 700.


Agenda

· Data: divendres 10 de març
, a partir de les 20h
· Lloc: Restaurant Ca la Katy, Sant Martí Sarroca
· Inscripcions: ADEPG i Dones d’Empresa 35 € | Altres 50 €

L’organització posa a disposició de les participants un autobús, cortesia d’Autocars Mon Bus, que farà els trasllats entre l’Estació de Renfe de Vilanova i la Geltrú (19h30) i l’estació d’autobusos de Vilafranca del Penedès (19h50) fins al restaurant Ca la Katy. En finalitzar l’acte també realitzarà la tornada. Les persones interessades cal que ho indiquin al correu electrònic info@donesdempresa.cat.

 

Spònsors

aplazas monbus bellabianca ferpala iluson richmond ringana vilamobil

Col·laboració

adatikur eixdiari monverd