Divendres 11 de març de 2016
Trobada anual de Dones d’Empresàries, Executives, Emprenedores i Directives del Penedès Garraf

01/03/2016 a les 09:03

Dones d'Empresa

Immaculada Amat, directora general d’Amat Immobiliaris, farà la ponència experiencial

 

iamat

munte_pitarchDones d’Empresa manté l’alternança pel que fa a l’escenari del seu sopar anual i enguany ha triat el Sol i Vi (Lavern, Subirats) per a la convocatòria d’una trobada que en cada edició aplega més participants. Serà divendres 11 de març, a partir de les 20h.

En la seva novena edició, l’esdeveniment té el propòsit de la interrelació entre empresàries i directives del Penedès i el Garraf. La cita també convida representants polítics i institucionals, com ara la consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Neus Munté, i la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Teresa Maria Pitarch. En clau empresa, Immaculada Amat, directoria general d’Amat Immobiliaris, farà la ponència experiencial.

Dones d’Empresa és un col·lectiu vinculat a l’ADEPG que compta amb prop de 650 empresàries i directives vinculades. És el moviment associatiu femení més rellevant del Penedès i el Garraf.

Agenda
· Data: divendres 11 de març, a partir de les 20h
· Lloc: Restaurant Sol i Vi, Lavern, Subirats
· Inscripcions: ADEPG i Dones d’Empresa 35 € | Altres 45 €

Per reservar plaça a l’acte, respongueu aquest mateix correu amb el nom, cognoms, nom de l’empresa i telèfon de contacte. Per fer el pagament cal fer un ingrés al número de compte ES15 0081 0050 1100 0134 8041 amb el concepte Aniversari Dones d’Empresa seguit del nom de les participants. Envieu el comprovant de l’ingrés a info@donesdempresa.cat.

> També podeu fer la reserva trucant al 902 106 700

 

Patrocinadors

patrocinadors

Spònsors

sponsors

Sponsorship

covenant
Producció
adepg_
Col·laboradors

monverd

Col·laboració institucional
ajsubirats