Dones d’Empresa reconeix la trajectòria de Ramona Torner, al capdavant de Deixalles i Transports A. Plazas

14/03/2016 a les 16:53

Dones d'Empresa

Cent vint assistents van compartir taula el passat divendres en el marc de la Trobada anual de Dones d’empresa que es va celebrar al Restaurant Sol i Vi, a Lavern, Subirats.

de0163
Neus Munté, consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, i Teresa Maria Pitarch, presidenta de l’Institut Català de les Dones, van ser les encarregades de les ponències més institucionals, juntament amb Pere Pons, alcalde amfitrió. Immaculada Amat, directora d’Amat Immobiliaris ens va explicar com s’ho ha fet per arribar a liderar una de les empreses més importants en el sector immobiliari avui.

El moment estel·lar de la nit va arribar amb la proclamació del Premi Dones d’Empresa a la trajectòria d’una empresària rellevant del nostre territori. Enguany, l’organització va reconèixer la feina ben feta i el saber fer de Ramona Torner, al capdavant de l’empresa familiar, junt amb el seu marit, Àngel Plazas, Deixalles i Transports A. Plazas, ubicada a Lavern.

L’acte va comptar amb la intervenció de Maria Batet, entrenadora d’emprenedors, que va sintetitzar en cinc minuts els lemes que les participants van escriure al photocall a l’hora del còctel. Els participants van gaudir de diferents interpretacions de Charo Tris, soprano reconeguda nacionalment.

La 9a Trobada de Dones d’Empresa ha comptat amb el patrocini de Bella Bianca, Catalaner, CETIVG, Richmond, Ringana i Vilamòbil, i amb els espònsors Adatikur, Covides, Fertub, Gràfiques Ferpala, Llopart, Preconlab, Reciclatges González, Wellnalia Centre Mèdic Estètic i Zurich. Així com també la col·laboració de Monverd, Covenant i l’Ajuntament de Subirats.

Dones d’Empresa és un col·lectiu vinculat a l’ADEPG que compta amb prop de 650 empresàries i directives vinculades. És el moviment associatiu femení més rellevant del Penedès i el Garraf.

de0155 de0147 de0140  de0106 de0117 de0114 de0118 de0132 de0131