El Congrés de Dones d’Empresa es consolida en la seva edició més internacional

25/10/2017 a les 12:14

Dones d'Empresa

Regina Llopis, arribada expressament de Silicon Valley, va posar la nota més internacional del programa congressual amb una ponència excel·lent al voltant del futur tecnològic de les empreses i del mercat laboral.

Més de 30 ponents van passar per l’auditori de Neàpolis, a Vilanova i la Geltrú, els passats 20 i 21 d’octubre en el marc del 3r Congrés de Dones d’Empresa.

La tercera edició del Congrés de Dones d’Empresa de la FEGP consolida l’esdeveniment més enllà del Gran Penedès convertint-lo en tot un referent en l’àmbit de la gestió d’empresa i les tendències enmanagement amb més d’un centenar i mig de participants.

 

_MG_8438 141 127

109 _MG_8613 213

Una de les característiques del Congrés de Dones d’Empresa és que les ponents són totes dones, enguany representaven empreses tan reconegudes com Abacus, Atrevia, Roca Junyent, Loan Book Capital, Nottopic, Kainova i entitats com la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat de Barcelona, la Universitat Oberta de Catalunya, la Confederació de treballadors Autònoms de Catalunya i diverses representants de la Generalitat de Catalunya.

L’altre dels valors diferencials del congrés és l’avantguarda en els continguts i es van tractar tendències com els xatbots, l’economia blava, coolhunting i com vendre a la Generació Z; però també la nova llei d’autònoms o el control telemàtic dels empleats.

A la part més d’experiències, la més emotiva de les dues jornades, es van conèixer les trajectòries de Maravillas Rojo, al capdavant d’Abacus; Anna Mercadé, directora de l’Observatori Dona Empresa Economia; Carla Vidal, vocalista i criminòloga amb un gran esperit de superació personal; i l’ecoagricultora Isabel Vidal.

La gran acceptació i valoració de les participants posa un gran repte al grup impulsor de Dones d’Empresa per l’organització de la 4a edició, que ja té data: 26 i 27 d’octubre de 2018.

El 3r Congrés de Dones d’Empresa ha rebut el patrocini de Richmond i Vilamòbil, i l’esponsorització de Deixalles i Transports A. Plazas, Coca-Cola, CETIVG, Esofitec, Go on Training, Nouclima i Verbal No Verbal.

En l’apartat de col·laboració hi van ser presents Atena Park, Covenant, Hotel Fonda Neus, La Granja, Marsal Mestres, Patates Piqué, Pinord, Servihostel, Torres, Vilanova Cafès i Vilarnau. En l’àmbit institucional el 3r Congrés de Dones d’Empresa ha rebut el suport d’Acció, la FEGP, l’Institut Català de les Dones i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Podeu consultar tota la memòria gràfica del Congrés a l’enllaç.