El paper de la dona serà més decisori en la nova economia

15/12/2015 a les 12:22

Dones d'Empresa

El 1r Congrés de Dones d’Empresa obre noves expectatives

taula_gestio DSC_1492 IMG_4480

Més d’un centenar de congressistes han coincidit a destacar el paper cada vegada més rellevant d’empresàries i directives davant d’un escenari de canvis, pel que fa a les noves tendències de gestió i a l’onatge de l’anomenada revolució digital.

El col·lectiu Dones d’Empresa ha tancat amb èxit de participació i amb valoracions molt favorables el seu 1r Congrés, que s’ha realitzat a l’auditori de Neàpolis, a Vilanova i la Geltrú, divendres i dissabte passats.

En el decurs de les dues jornades s’han combinat les ponències tècniques i casuístiques, amb la intervenció de destacades expertes en els diferents àmbits que s’han tractat. En clau de futur immediat, preterint les rèmores d’un passat en què el rol de la dona empresària ha estat especialment difícil de conciliar, s’han descabdellat un seguit de temàtiques que ja estan marcant el rumb d’una nova economia, ara en clau femenina.

L’epíleg d’aquest 1r Congrés de Dones d’Empresa posa l’accent en la major influència de la dona directiva i el seu efecte decisor, que ja és visible en organitzacions en les què es prioritza l’aplicació de nous codis de governança, basats en la praxi ètica i el compromís social. Els avenços tecnològics, la connectivitat i la interacció dels sistemes de gestió afavoreixen aquest nou estadi de les relacions professionals.

Com a corol·lari institucional, l’acte de cloenda va comptar amb la participació de la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, acompanyada de l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i el president de l’Associació d’Empresaris del Penedès i el Garraf, Jordi Solé Tuyà.