El Sopar de Dones d’Empresa, la cita de directives i executives

04/03/2019 a les 10:48

Dones d'Empresa

Empresàries, directives, executives i professionals lliberals. Dones d’Empresa aplegarà un centenar i mig de participants en el seu sopar anual, aquesta vegada al Vendrell, a Le Méridien Ra Beach Hotel & Spa, divendres 15 de març.

El col·lectiu vinculat a la FEGP ja ha confirmat que l’acte estarà presentat per la periodista Magda Bandera (La Marea) i comptarà amb la intervenció de Sílvia Còppulo, presentadora i directora de El divan (Catalunya Ràdio i TV3). Serà a partir de dos quarts de nou, quan es servirà la copa de benvinguda i s’afavorirà la interrelació entre les assistents, amb el fons jazz de l’Apocadixie Cotton Pickers.

apocadixie dones

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trobar els perfils professionals més adients

En el preàmbul del seu sopar anual, el col·lectiu Dones d’Empresa presentarà una taula de diàleg a tres per exposar una de les principals preocupacions de la majoria de companyies: trobar els perfils professionals més adients. En l’espai escènic, tres directives de recursos humans -representants de tres sectors diferents i alhora representants de les tres comarques del Gran Penedès- canviaran impressions al voltant d’aquesta problemàtica, cadascuna des de la seva experiència.

El debat estarà compassat per la periodista Magda Bandera, directora del digital La Marea, i també s’obrirà a la participació de les assistents.

 


· Data:
divendres 15 de març
· Hora: 20h30
· Lloc: Le Meridien · Ra Beach Hotel & Spa (Platja de Sant Salvador · El Vendrell)
· Preu tiquet (+IVA): sòcies / socis: 40€  |  no-sòcies / no-socis: 50€
· Cal confirmar assistència a l’enllaç

· Patrocini:

agrupaciocreditmutuel

wondu

sorea

 

 

 

 

 

 

 

· Col·laboració gourmet: 

avgvstvscudiepinord vallformosavilarnau

 

 

 

 

 

 

· Col·laboració: 

jardiland

 

 

 

 

 

· Media Partners: 

calafellradioeix

elcargolpenedeseconomic rtvelvendrellviaempresa