Obmud actuarà al sopar del 10è aniversari de Dones d’Empresa

06/03/2018 a les 10:49

Dones d'Empresa

obmudEl jove duet format pel vilanoví Carles Vallès i Clàudia Añor, conegut pel seu pas pel concurs musical de TV3, Oh Happy day, on van arribar fins a les semifinals, serà l’actuació estel·lar de la nit.

De mica en mica es van desvetllant les sorpreses que composaran el guió del sopar del 10è aniversari de Dones d’Empresa de la FEGP. Acabem de saber que Obmud farà una actuació a la vetllada que tindrà lloc divendres 16 de març, a l’Hotel Melià Sitges.

Clàudia Añor i Carles Vallès, els integrants d’Obmud, es defineixen com emoció i passió en estat pur; dos dels valors que caracteritzen també Dones d’Empresa, que els convida en el seu 10è aniversari amb la voluntat de donar visibilitat als joves talents, una de les missions del col·lectiu.

 

 

En el Sopar de Dones d’Empresa d’enguany també ha confirmat la seva participació com a ponent experiencial la reconeguda advocada Magda Oranich.

La trobada compta amb el suport de Deixalles i Transports A. Plazas i Vilamòbil i la col·laboració d’Amaré, Covenant, Eix Diari, Judith Antolín Studio, Mercè Pastissers i Monverd. La producció va a càrrec del Consorci de Serveis Empresarials de la FEGP.

Per assistir a l’acte, obert a tothom, homes i dones, cal inscriure’s prèviament al 902 106 700 o bé a  www.donesdempresa.cat

· Spònsors:

cosmonou aplazas vilamobil

· Col·laboren

amare  eix  jantolin merce  torreblanca  monverd

· Suport institucional      · Sponsorship                   · Producció

fegp  covenant  cse