Teresa Baró, Premi Dones d’Empresa 2017

13/03/2017 a les 10:30

Dones d'Empresa

Un centenar d’assistents van compartir taula divendres, 10 de març, a la Trobada anual de Dones d’empresa que es va celebrar al Restaurant Sant Jordi Ca la Katy, a Sant Martí Sarroca.

0154 (1)

 

L’experta en comunicació i llenguatge no verbal, Teresa Baró, ha estat enguany la guardonada amb el premi a la trajectòria que cada any lliura Dones d’Empresa en la seva celebració anual.

Per mèrits més que evidents, Teresa Baró, líder reconeguda en comunicació i llenguatge no verbal, s’ha convertit en la sisena guardonada amb aquest premi especial que atorga Dones d’Empresa amb l’objectiu de reconèixer la trajectòria rellevant d’una dona.

El col·lectiu de l’ADEPG va convocar per primera vegada aquesta distinció l’any 2012 reconeixent la feina a la Sra. Masó de Càrniques Masó; després va ser Pilar Ballesteros, del Restaurant La Cucanya, Montse Vila, de l’Eix Diari; Mercè Forasté, de Mercè Pastissers; i, tot just fa un any, Ramona Torner, de Deixalles i Transports A. Plazas.

La 10a Trobada de Dones d’Empresa va comptar amb les ponències experiencials de Carmen Mur, sòcia i fundadora de Mur&Martí i també d’Impulsió de Negocis, i Candela Calle, directora gerent de l’Institut Català de la Salut i de l’Institut Català l’Oncologia.

La trobada ha comptat amb l’esponsorització de Deixalles i Transports A. Plazas, Autocars Mob bus, Bella Bianca, Gràfiques Ferpala, ISE Effects, Richmond, Ringana i Vilamòbil. La producció va a càrrec del Consorci de Serveis Empresarials de l’ADEPG, amb la col·laboració d’Adatikur, Covenant, Eix Diari i Monverd.

Dones d’Empresa és un col·lectiu vinculat a l’ADEPG que compta amb prop de 650 empresàries i directives vinculades. És el moviment associatiu femení més rellevant del Penedès i el Garraf.

0067 0058 0072 0097

0074 0103 0119 0153